Nyheter

Nu börjar det hända grejer inom motorsports-journalistiken, vi ser framemot många intressanta reportage framöver!

Vår husfotograf Predden Strandberg håller tillsammans med några fler att dra igång något spännande inför 2021.

Nu är det snart vår igen och dags för racing på Mittsverigebanan! Vi tror det kommer bli en fantastisk säsong om än att vi även i år kommer drabbas av Corona-pandemin i viss omfattning.

Ny medarbetare

26.02.2021

För att flytta fram positionerna för Mittsverigebanan har vi idag anställt Bengt Nordlinder som ansvarig för teknisk drift och underhåll av anläggningen. Det gör att vi snabbare och effektivare kan genomföra de åtgärder som ligger i plan men också att vi kommer kunna höja standarden på det rent löpande så som gräsklippning, röjning, reparationer,...

Under tre fredagar 2021 kommer NRS att testa heldagsträning mellan 8:00-17:00 för roadracing. Det kommer även att finnas en separat grupp för prova-på. Mer info kommer på NRS hemsida som du hittar här

RoundTable Sundsvall kommer att arrangera ett välgörenhets-race den 12:e juni tillsammans med Norrlands Motorpark. Planen är att de kommer ställa upp med ca 20 bilar där man kan köpa in sig i ett team med med totalt 3 förare i varje.

Den 23/6 2021 arrangeras Lekterapi-dagen på Mittsverigebanan. En eventdag för svårt sjuka barn som arrangeras tillsammans med region Västernorrland, Lekterapin på Sundsvalls sjukhus, Axehult Motorsport, SMK Sundsvall och Norrlands Motorpark/Mittsverigebanan.