Nyheter

Efter diskussioner mellan SBF, arrangörer och banägare har beslut tagits att för 2023 bara köra en deltävling i Drifting-SM SDC och den kommer hållas på Mittsverigebanan den 7-9 juli.

SMK Sundsvall kommer efter ett års uppehåll att återigen köra MittsverigeKnallen som kördes första gången 2021 och som var mycket uppskattad med över 60 deltagare. Det blir samma roliga slinga som senast på ca 1500m.

Inför säsongen 2023 har vi påbörjat ett samarbete med Tickster för försäljning av biljetter, anmälningsavgifter, licens/försäkring, förbokad mat, profilkläder kopplat till eventet etc. Syftet med detta är att göra det enklare för kunder/förare/besökare att boka eventen på Mittsverigebanan. Detta är samma system som både Mantorp och Gelleråsen...

Den 6:e maj arrangerar Axehult Motorsport och SMK Sundsvall en SBF licenskurs på Mittsverigebanan. För info och kontakt besök Axehult Motorsport's hemsida här

Mittcup 2023

31.12.2022

Nu är datum för Mittcup 2023 satta. Det blir fyra deltävlingar på Mittsverigebanan och en i Fällfors, Skellefteå i ett projekt där man skall se om det går att samköra Mittcup och BA Trophy. Mer info om Mittcup finner ni här.

Vi har glädjen att även i år välkomna Nordic Time Attack för en av sina SM- & RM-deltävlingar hos oss på Mittsverigebanan. Det sker helgen den 18:e-20:e augusti och det kommer bli både tävling, träning och trackday och en hel del annat både dagtid och kvällstid.

Så sakteliga börjar säsongen 2023 att forma sig. NRS (Norra Roadracing Sällskapet) har bokat tränings-tisdagarna, Live it kommer tillbaka för en heldag den 24:e juli, STEC kör som alltid Mittsverige Motorfestival sista helgen i juli och Porsche Sports Cup kör deltävling 7 & 8 den 11:e-12:e augusti.

Dessutom planerar vi in ytterligare en intressant...

Lördagen den 10:e september erbjuder Mittsverigebanan tillsammans med Aquila F1000 möjligheten till test/prova-på-körning av Aquila Formula 1000. På plats finns förutom flera bilar kunniga instruktörer som kan berätta mer om serien och bilarna.

I helgen sattes två nya banrekord på Mittsverigebanan under Nordic Time Attacks SM/RM arrangemang i Time Attack. Dels blev det nytt rekord i Racebilar på R-däck med 1.00,748 som sattes av Anton Cosmo i hans grymma Mitsubishi Evo och dels satt Marcus Fahlström nytt rekord i Gatbilar på R-däck med 1.02,273 i sin Porsche GT3RS.