Nyheter

Så sakteliga börjar säsongen 2023 att forma sig. NRS (Norra Roadracing Sällskapet) har bokat tränings-tisdagarna, Live it kommer tillbaka för en heldag den 24:e juli, STEC kör som alltid Mittsverige Motorfestival sista helgen i juli och Porsche Sports Cup kör deltävling 7 & 8 den 11:e-12:e augusti.

Dessutom planerar vi in ytterligare en intressant...

Lördagen den 10:e september erbjuder Mittsverigebanan tillsammans med Aquila F1000 möjligheten till test/prova-på-körning av Aquila Formula 1000. På plats finns förutom flera bilar kunniga instruktörer som kan berätta mer om serien och bilarna.

I helgen sattes två nya banrekord på Mittsverigebanan under Nordic Time Attacks SM/RM arrangemang i Time Attack. Dels blev det nytt rekord i Racebilar på R-däck med 1.00,748 som sattes av Anton Cosmo i hans grymma Mitsubishi Evo och dels satt Marcus Fahlström nytt rekord i Gatbilar på R-däck med 1.02,273 i sin Porsche GT3RS.

Nu har vi under flera år haft förare som kommit närmare och närmare de magiska under 1:00.000 och vi har en känsla att det kommer att nås i år. Idag har vi 5 förare som ligger under 1:01.000 så det finns underlag för att bryta vallen.

SMC avrostning

02.06.2022

Här kommer en film från SMC's avrostning på Mittsverigebanan

Den 1 maj mellan 11:00-17:00 bjuder vi på Mittsverigebanan tillsammans med våra partners in alla på en dag i motorsportens tecken. Det kommer bli uppvisning med sport- och racingbilar, motorcyklar, rallybilar, Legends Cars och Aquilas, drifting m.m.. Även många fina bilar och MC samt andra utställare kommer också finnas på området.

Torsdagen den 19/5 kommer Thed Björk på besök till Mittsverigebanan som tillsammans med Axehult Motorsport kommer hålla en avancerad förarutbildning i bankörning. Missa inte detta, intresseanmälan nedan!!

I bif. PDF finner du all info du behöver. Obs!, detta är alltså racing och inte "bara" enkel bilsport vilket innebär att när du vill växla upp från t.ex. Mittcup till PCS Racing eller MSLS så behöver du inte uppgradera licensen.