Nyheter

För information om GDPR, klicka här.

Under vår arbetsdag idag har en man har målat halva restaurangen, en har röjt hela depån och en har spikat TRE fönsterfoder - ja ja...

Av kända anledningar så möjliggörs inte event med fler än 50 personer vilket tyvärr drabbar Bus1 hårt. Vi hoppas alla på att det skall släppa och situationen bli bättre framåt sommaren men ovissheten är än så länge stor och man har därför beslutat att ställa in samtliga evenemang i juni och sedan för man se hur det utvecklar sig.

Mycket har måsta skjutits på eller ställts in på grund av den rådande Corona-sitationen men trots det händer det en hel del på Mittverigebanan. Måndagar körs det karting, tisdagar road racing och torsdagar samt minst en lördag eller söndag per månad MSSK trackdays (banracing).

På grund av Corona-situationen så har B-Zero meddelat att de tyvärr är tvungna att ställa in sitt race på Mittsverigebanan den 7:e juni.

Idag fick vi det tråkiga beskedet att PRCR Racing blir tvungna att ställa in sitt event den 6:e juni på Mittsverigebanan detta på grund av gällande restriktioner och att SBF tyvärr inte ger tillstånd i dessa tider.

Den 28:e april hölls årets första körning på Mittsverigebanan då Polisen höll avrostningskurs för MC-förare från Västernorrland och Jämtland. I typiskt aprilväder med snålblåst och ömsom sol, ömsom snö (!!) genomförde de det ett digert program med både tekniska körövningar likväl som bankörning.

Så var Mittsverigebanan för första gången i historien på riktigt godkänd för tävling! B-licens innebär att banan nu är godkänd för all nationell tävling förutom SM. Tack för det Svemo :-)

Städdag 2020

25.04.2020

Då var årets städdag till ända, tack till alla grymma motorsports-vänner som ställde upp denna dag, ingen nämnd och ingen glömd.