Nyheter

Den 1 maj mellan 11:00-17:00 bjuder vi på Mittsverigebanan tillsammans med våra partners in alla på en dag i motorsportens tecken. Det kommer bli uppvisning med sport- och racingbilar, motorcyklar, rallybilar, Legends Cars och Aquilas, drifting m.m.. Även många fina bilar och MC samt andra utställare kommer också finnas på området.

Torsdagen den 19/5 kommer Thed Björk på besök till Mittsverigebanan som tillsammans med Axehult Motorsport kommer hålla en avancerad förarutbildning i bankörning. Missa inte detta, intresseanmälan nedan!!

I bif. PDF finner du all info du behöver. Obs!, detta är alltså racing och inte "bara" enkel bilsport vilket innebär att när du vill växla upp från t.ex. Mittcup till PCS Racing eller MSLS så behöver du inte uppgradera licensen.

Den 1 maj bjuder vi in allmänheten till ett öppet hus på Mittsverigebanan där vi tillsammans med våra partners kommer visa alla de motorsportsgrenar som vi bedriver på vår anläggning. Det blir bland annat gokart, enduro, banracing, roadracing och drifting och det kommer också finnas möjlighet till att provköra med egen bil på banan (i...

Mittcup 2022

03.02.2022

Nu börjar vi ladda upp för Mittcup 2022. Kick off den 1/5 med en shake down följt av 4 deltävlingar.

Axehult Motorsport arrangerar licenskurs i racing den 8/5 på Mittsverigebanan. Mer info kommer närmare säsongsstart men boka redan nu in datumet! Mer om Axehult Motorsport här.

Round Table följer upp fjolårets välgörenhetsrace den 11:e juni med förhoppning om än fler deltagare 2022. Mer info kommer närmare den 11/6, för info om Round Table klicka här.

Mittsverigebanans partner RiV har köpt in en Aquila Formula1000 för test och uthyrning på Mittsverigebanan. Kontakta RiV för ytterligare info