Nyheter

För information om GDPR, klicka här.

Idag reste vi masten för kameraövervakning av E4a-rakan fram till lilla chikanen. Säkerheten blir steg för steg högre och högre, premiär för heltäckande övervakning och full race control på MSSKs trackday på lördag. Där kommer också Jan Phersson från Simpson kommer informera om den så livsviktiga personliga säkerheten inom racing och annat.

Nu har vi satt upp vår första skylt med nya profilen för Mittsverigebanan samt målat klar framsidan av restaurangbyggnaden. Sakta sakta kommer vi framåt...

Under vår arbetsdag idag har en man har målat halva restaurangen, en har röjt hela depån och en har spikat TRE fönsterfoder - ja ja...

Av kända anledningar så möjliggörs inte event med fler än 50 personer vilket tyvärr drabbar Bus1 hårt. Vi hoppas alla på att det skall släppa och situationen bli bättre framåt sommaren men ovissheten är än så länge stor och man har därför beslutat att ställa in samtliga evenemang i juni och sedan för man se hur det utvecklar sig.

Mycket har måsta skjutits på eller ställts in på grund av den rådande Corona-sitationen men trots det händer det en hel del på Mittverigebanan. Måndagar körs det karting, tisdagar road racing och torsdagar samt minst en lördag eller söndag per månad MSSK trackdays (banracing).

På grund av Corona-situationen så har B-Zero meddelat att de tyvärr är tvungna att ställa in sitt race på Mittsverigebanan den 7:e juni.