Nyheter

RoundTable Sundsvall kommer att arrangera ett välgörenhets-race den 12:e juni tillsammans med Norrlands Motorpark. Planen är att de kommer ställa upp med ca 20 bilar där man kan köpa in sig i ett team med med totalt 3 förare i varje.

Den 23/6 2021 arrangeras Lekterapi-dagen på Mittsverigebanan. En eventdag för svårt sjuka barn som arrangeras tillsammans med region Västernorrland, Lekterapin på Sundsvalls sjukhus, Axehult Motorsport, SMK Sundsvall och Norrlands Motorpark/Mittsverigebanan.

Så här i vintermörkret har vi utökat vår promotionkollektion med lite smått och gott. Klicka på bilden för att se vad som erbjuds, en kopp till kaffet rekommenderas starkt.

NRS-dagen

13.12.2020

Då har Norra Roadracing Sällskapet, NRS bokat sin traditionella NRS-dag på Mittsverigebanan. 2021 går den av stapeln den 29:e augusti och vi ser framemot en intressant och fartfylld roadracing-fest. Mer info kommer på www.n-r-s-.se

Den 23:e till 25:e Juli kör STEC ett antal långloppstävlingar hos oss, från 2 upp till 12 timmar. Var beredd på en hel del intressanta race och bara Coronan så tillåter så är det öppet även för publik.

MSR MittSverige Racing jobbar inom olika typer av motorsports-evenemang både i egen regi och via partners, framförallt på Mittsverigebanan. Våra huvudverksamheter är racing så som trackdays, företagsracing, prova-på racing, utbildning och uthyrning av banbilar för företagsevenemang eller för deltagande i t.ex. Mittcup.

VN Motorevent är ett gäng glada killar från Härnösand som kommer hålla ett antal drifting-onsdagar under sommaren samt en lördag i juli. Mer info finner du här