Nyheter

Nu har vi under flera år haft förare som kommit närmare och närmare de magiska under 1:00.000 och vi har en känsla att det kommer att nås i år. Idag har vi 5 förare som ligger under 1:01.000 så det finns underlag för att bryta vallen.

SMC avrostning

02.06.2022

Här kommer en film från SMC's avrostning på Mittsverigebanan

Den 1 maj mellan 11:00-17:00 bjuder vi på Mittsverigebanan tillsammans med våra partners in alla på en dag i motorsportens tecken. Det kommer bli uppvisning med sport- och racingbilar, motorcyklar, rallybilar, Legends Cars och Aquilas, drifting m.m.. Även många fina bilar och MC samt andra utställare kommer också finnas på området.

Torsdagen den 19/5 kommer Thed Björk på besök till Mittsverigebanan som tillsammans med Axehult Motorsport kommer hålla en avancerad förarutbildning i bankörning. Missa inte detta, intresseanmälan nedan!!

I bif. PDF finner du all info du behöver. Obs!, detta är alltså racing och inte "bara" enkel bilsport vilket innebär att när du vill växla upp från t.ex. Mittcup till PCS Racing eller MSLS så behöver du inte uppgradera licensen.

Den 1 maj bjuder vi in allmänheten till ett öppet hus på Mittsverigebanan där vi tillsammans med våra partners kommer visa alla de motorsportsgrenar som vi bedriver på vår anläggning. Det blir bland annat gokart, enduro, banracing, roadracing och drifting och det kommer också finnas möjlighet till att provköra med egen bil på banan (i...

Mittcup 2022

03.02.2022

Nu börjar vi ladda upp för Mittcup 2022. Kick off den 1/5 med en shake down följt av 4 deltävlingar.