Nyheter

Under 2022 skall SMK Sundsvall och Mittsverigebanan gemensamt att se till att Mittcup tar fart och blir den självklara uthållighetstävlingen inom Enkel Bilsport.

Nu har NRS bokat roadracing-träningen för 2022 på Mittsverigebanan. De aktuella datumen är 17/5, 24/5, 31/5, 7/6, 14/6, 21/6, 28/6, 5/7, 2/8, 9/8, 16/8, 23/8.
Som vanligt blir det full fart på tisdagarna

Många känner till Mittsverigebanan och att man kan hyra den för event, racing, trackdays etc. Vad många kanske inte känner till är allt det extra som vi har och kan erbjuda, bland annat följande;

På MSSK's trackday den 5:e juli slogs den dittills snabbaste tiden för gatbil med R-däck av Robert Nordlund från Umeå som satt 1.02,89 med sin McLaren (vad annars) 720S.

Äntligen kan våra hyresgäster börja bjuda in publik till eventen på Mittsverigebanan. Läs de uppdaterade reglerna här

Eftersom det varit så osäkert med pandemin och restriktioner så valde SMK Sundsvall att flytta på årets backtävling till en arena, närmare bestämt Mittsverigebanan.

Nu har vi fått upp LED-skärmen för "flaggljusen" på huvudposteringen. Förhoppningsvis blir det premiär på Mittcup nu på söndag den 6 juni.

Idag avgjordes första SM-deltävlingen i Time Attack. Vi tackar Nordic Time Attack med Jinnie, Helene med sitt teamet och inte minst alla trevliga förare för en fantastiskt trevlig helg trots det något usla vädret.