Racekäk på Mittsvberigebanan!

Northern Parts'n'coffee

Kiosk & grill 

I kiosken/grillen finns ett grundutbud av hamburgare, varmkorv och toast samt kaffe, läsk och festis, fikabröd, godis och annat tilltugg. Vi har även glutenfria alternativ och finns andra behov/önskemål så meddela oss så fixar vi anpassad kost även för detta.

Ett snäpp bättre

Det finns möjlighet att boka lunch/middag med t.ex. en utsökt grilltallrik med kotlett, potatissallad med tillbehör, Thailändskt eller en lyxig högrevsburgare med sötpotatis-chips. Hör av er om ni har andra idéer eller önskemål så kan vi säkert hjälpa till även med det.

Även en liten kakbuffé med diverse godsaker finns på menyn och vi erbjuder även olika variater av smörgåsar så som baguette med räkröra, ost och skinkmacka etc. Ni kan även boka frukostpåsar, dessa innehåller b.la smörgås, juice, ägg och serveras såklart med kaffe/te/choklad.

Hör av Er så kommer vi fram till något gott tillsammans.  

Sittplatser/lokaler

Vid kiosken uppe vid bandepån finns ett tält med bänkar och bord för ett 60-tal personer. Vi har även konferens/utbildningslokal och en matsal vid infarten som kan bokas med en kapacitet på fler än 100 sittplatser är möjligt. Vid finväder finns ännu fler platser utomhus.

Kontakt

Vi nås på bilgalningen@redblock.se eller 070-383 55 35

Välkomna!

Northern Parts'n'coffee