Nya ägare till Mittsverigebanan

20.06.2017

Den 20 juni skrev Norrlands Motorpark AB avtal med konkursförvaltaren (Advokatfirman Abersten HB i Ö-vik) för Track Real Estate AB / TREAB om att förvärva inkråmet inklusive Mittsverigebanan.

Norrlands Motorpark AB ägs av Göran Sörgren, Per-Erik Axehult, Per-Erik Norbäck (via bolag), Ulrik Forsberg (via bolag) Mattias Norlén och Tomas Ivarsson. Med den spridningen av kunskap, resurser och erfarenhet mellan delägarna har Mittsverigebanan aldrig stått bättre rustade inför framtiden!
Vi lyckades efter många om och men komma i mål med affären och vi känner oss väldigt nöjda med att ha sett till att banan stannar i regionalt ägande. 

Norrlands Motorpark AB är en ren banoperatör och vi kommer jobba hårt för att ge banan den status som den förtjänar, först och främst genom att få de godkännanden som behövs och därigenom kunna attrahera arrangörer, klubbar och företag.

Detta kommer kräva en hel del insatser men planen ligger klar och finansieringen är löst så vi ser med tillförsikt på att redan 2018 får de nödvändiga träningslicenserna och kanske till och med tävlingsdito.